Αρχείο κατηγορίας Λέσχη Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ»

Δραστηριότητες και εργασίες της λέσχης ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ»

Nτοκιμαντέρ – βίντεο της Λέσχης Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ»

Η Λέσχη Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ – βίντεο με βάση το βιβλίο της Ηρώς Παπαμόσχου «Το Γεφύρι της Ανατολής» για το προσφυγικό ρεύμα των κατοίκων της Σάμου κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Για να το παρακολουθήσετε πατήστε εδώ.

 

Η Λέσχη Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» παρουσιάζει ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

YPATIA_2016Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση – Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβασίων, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.30.

kazantzakhs

Δείτε την αφίσα μας.

Βράβευση της Λέσχης Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου

           ibby           Το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, αναγνωρίζοντας την έμπρακτη και αποτελεσματική συμβολή σας στην προώθηση της παιδικής λογοτεχνίας, με ιδιαίτερη χαρά απονέμει το βραβείο σε σχολείο, βιβλιοθήκη ή άλλο φορέα που καλλιεργεί την αγάπη για το παιδικό/νεανικό βιβλίο με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και κυρίως μέσω του διαδικτύου, προς τιμήν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στη Λέσχη ψηφιακής δημιουργίας της Λέσχης Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» του Γυμνασίου Καρλοβασίων http://gym-karlov.sam.sch.gr για το 2016. Το βραβείο αθλοθετούν οι εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, με έπαθλο βιβλία αξίας 300 ευρώ. Ελπίζουμε πως το βραβείο αυτό θα αποτελέσει για εσάς έναυσμα για ακόμη περισσότερες δράσεις φιλαναγνωσίας.
Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στην ετήσια γιορτή του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 (δείτε την πρόσκληση). Θερμά συγχαρητήρια!

Επανέναρξη της Λέσχης Ανάγνωσης: ΥΠΑΤΙΑ

     Το εξωσχολικό πολιτιστικό πρόγραμμα της λέσχης ανάγνωσης του Γυμνασίου Καρλοβασίων «ΥΠΑΤΙΑ» θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, για το σχολικό έτος 2015 – 2016, κάθε Πέμπτη μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος των μαθημάτων μεταξύ 2 μμ και 3 μμ. Παρακαλούμε τους γονείς των μαθητών που συμμετέχουν να συμπληρώσουν την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση ΥΠΑΤΙΑ.

«Πίσω Ολοταχώς». Θεατρική παράσταση της λέσχης ανάγνωσης ΥΠΑΤΙΑ

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube η θεατρική παράσταση «Πίσω Ολοταχώς» της λέσχης ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 22 Ιουνίου 2015. Μπορείτε να κατεβάσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο το πρόγραμμα του θεατρικού.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συμμετέχοντες για το χρόνο τους και την όρεξη τους για να προκύψει και πάλι αυτή η ωραία θεατρική παράσταση.

Επίλογος της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς»

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube ο επίλογος και η αποφώνηση της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς» της λέσχης ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 22 Ιουνίου 2015.

Πρόλογος της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς»

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube ο πρόλογος της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς» της λέσχης ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 22 Ιουνίου 2015.

«Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ». Θεατρική διασκευή.

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος «Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ» του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη από τη λέσχη ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ»  που «ανέβηκε» στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τον Ιούνιο του 2013.