Αρχείο μηνός Ιούνιος 2015

Tears of Steel. Ταινία μικρού μήκους επιστημονικής φαντασίας που προβλήθηκε υποτιτλισμένη από το Ψηφιακό Εργαστήριο του σχολείου στις 21/6/2015.

Στιγμιότυπο της ταινίας Tears of Steel

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, στο μαθητικό φεστιβάλ του σχολείου μας, η μέρα παρουσιάσεων του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας ολοκληρώθηκε με ένα μικρό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Στις προηγούμενες δημοσιεύσεις είδατε τις ταινίες και τα πονήματα της ομάδας του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας.

Σήμερα αναφερόμαστε στην προβολή της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Tears of Steel. Η ταινία είναι μία παραγωγή του Ιδρύματος Blender, πραγματοποίησε πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 και διανέμεται από τους φορείς Blender Foundation και mango.blender.org υπό την άδεια Creative Commons 3.0. Η ταινία παρουσιάστηκε το 2013 στο International Film Festival του Σηάτλ και έλαβε εύφημο μνεία της επιτροπής του Future Film Festival της Μπολόνια το 2013. Συνέχεια

«Ο Δράκουλας ξυπνά» – Διασκευή διαφήμισης OREO.

Οι μαθήτριες του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας του Γυμνασίου Καρλοβασίων συνεχίζουν να εκφράζονται δημιουργικά. Όντας στον αυτόματο πιλότο, χωρίς πλέον καμμία καθοδήγηση από τον καθηγητή του εργαστηρίου, συνεχίζουν. Αυτή τη φορά διασκευάζουν τη γνωστή διαφήμιση Oreo… γεμάτο φαντασία. Κόμης Δράκουλας. Προβλήθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στη μέρα παρουσιάσεων των πονημάτων του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας του Γυμνασίου Καρλοβασίων. Καλή διασκέδαση.

Το βίντεο έχει αφαιρεθεί ως προειδοποίηση και διαμαρτυρία για την ύπαρξη γενετικά τροποποιημένων ουσιών στο προϊόν OREO, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο σχετικό άρθρο.

«Γιοι και κόρες» – Θεατρική παράσταση του ΓΕΛ Μαραθοκάμπου

Το Γενικό Λύκειο Μαραθοκάμπου παρουσιάζει μία θεατρική παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας. Απόψε σε δεύτερη παράσταση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβασίων, στις 20.30. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του δρώμενου στο Facebook.

Αφίσα θεατρικής παράστασης

«Καλό καλοκαίρι» – Ταινιάκι μαθητριών του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας

Οι μαθήτριες του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας του Γυμνασίου Καρλοβασίων συνεχίζουν να εκφράζονται δημιουργικά. Ακόμη και μετά τη λήξη των μαθημάτων, γράφουν δικά τους σκετς και τα υλοποιούν ως σύντομα ταινιάκια, χωρίς πλέον καμμία καθοδήγηση από τον γράφοντα. Η παρούσα ταινία μικρού μήκους προβλήθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στη μέρα παρουσιάσεων των πονημάτων του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας του Γυμνασίου Καρλοβασίων και δημοσιεύεται και στο διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube. Καλή διασκέδαση.

ARVE Error: Mode: lazyload-lightbox is invalid or not supported. Note that you will need the Pro Addon activated for modes other than normal.

Διαφημιστικό για το 8ο επεισόδιο της εκπομπής «Σα Σήμερα στη Μουσική».

gymKarlovSanSimeraStiMousiki-8-June-2-DimVachΤο χαβά της η ραδιοφωνική ομάδα Γυμνασίου Καρλοβασίων. Το σχολείο τελείωσε για το σχολικό έτος 2014-2015, το καλοκαίρι μπήκε, αλλά εμείς γουστάρουμε ραδιόφωνο, γουστάρουμε European School Radio. Δε μας σκιάζει τίποτε και συνεχίζουμε με το 8ο (όγδοο) επεισόδιο της εκπομπής «Σα Σήμερα Στη Μουσική». Παίρνουμε συνέντευξη από τον καθηγητή μουσικής του σχολείου Δημήτρη Βαχαβιώλο, γνωστό στους χώρους της ηλεκτρονικής μουσικής ως Dim Vach, συνοδεύοντας την εκπομπή με χαλαρές, δροσερές, house νότες. Στο μικρόφωνο η Αγγέλα – Μαρία, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, 16.00 – 17.00 στη μουσική ζώνη.

ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ. Γκάφες και αστεία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, έχουν συμπεριληφθεί γκάφες και αστεία από τα παρασκήνια της ταινίας μικρού μήκους ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.

ARVE Error: Mode: lazyload-lightbox is invalid or not supported. Note that you will need the Pro Addon activated for modes other than normal.

ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ. Κομμένες και εναλλακτικές σκηνές.

Ακολουθούν κομμένες σκηνές και εναλλακτικές λήψεις της ταινίας μικρού μήκους του εργαστηρίου ψηφιακής δημιουγίας «ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ», που προβλήθηκαν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, στα πλαίσια του μαθητικού φεστιβάλ του Γυμνασίου Καρλοβασίων.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

ARVE Error: Mode: lazyload-lightbox is invalid or not supported. Note that you will need the Pro Addon activated for modes other than normal.

Συνέχεια

Πρόγραμμα του Φεστιβάλ CINEμάθεια 2015

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χίου CINEμάθεια, όπου μετέχουν οι δύο ταινίες μικρού μήκους του Γυμνασίου Καρλοβασίων («Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ» και «ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ») και η ταινία «ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ» του ΓΕΛ Καρλοβασίων.

CINEμάθεια