Σεπτέμβριος 2015 archive

«Πίσω Ολοταχώς». Θεατρική παράσταση της λέσχης ανάγνωσης ΥΠΑΤΙΑ

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube η θεατρική παράσταση «Πίσω Ολοταχώς» της λέσχης ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 22 Ιουνίου 2015. Μπορείτε να κατεβάσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο το πρόγραμμα του θεατρικού. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συμμετέχοντες για το χρόνο τους και την …

Συνέχεια ανάγνωσης

Επίλογος της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς»

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube ο επίλογος και η αποφώνηση της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς» της λέσχης ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 22 Ιουνίου 2015.

Πρόλογος της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς»

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube ο πρόλογος της θεατρικής παράστασης «Πίσω Ολοταχώς» της λέσχης ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 22 Ιουνίου 2015.

«Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ». Θεατρική διασκευή.

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος «Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ» του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη από τη λέσχη ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ»  που «ανέβηκε» στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τον Ιούνιο του 2013.

Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ. Επίλογος και αποφώνηση.

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube ο επίλογος της θεατρικής διασκευή του μυθιστορήματος «Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ» του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη από τη λέσχη ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» και η αποφώνηση από τη σχολική σύμβουλο των φιλολόγων: Εβίτα Καραγεωργίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τον Ιούνιο …

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόλογος από τη θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος “Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ”

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube ο πρόλογος της θεατρικής διασκευής του μυθιστορήματος «Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ» του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη από τη λέσχη ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» όπως και η απόδοση αναμνηστικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τον Ιούνιο του 2013.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας 2015

     Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ? επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται κατά το διάστημα 16 με 22 Σεπτεμβρίου είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή …

Συνέχεια ανάγνωσης

«Ο Μέτοικος και η Συμμετρία». Θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Τεύκρου Μιχαηλίδη.

Ακολουθεί από το διαδικτυακό κανάλι του σχολείου στο YouTube η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος «Ο μέτοικος και η συμμετρία» του συγγραφέα Τεύκρου Μιχαηλίδη από τη λέσχη ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 25 Ιουνίου 2014.