Ιούνιος 2017 αρχείο

Το Γυμνάσιο Καρλοβασίων στο Youtube!

Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Γυμνασίου στο Youtube! Οι ταινίες μικρού μήκους και τα ντοκιμαντέρ του Γυμνασίου Καρλοβασίων, καθώς και στιγμιότυπα από τις σχολικές εορτές είναι διαθέσιμα στo κανάλι youtube του Σχολείου  https://www.youtube.com/channel/UC6u8GLXipRzfHnubndyzI5Q , καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Σχολείου http://gym-karlov.sam.sch.gr/.

Nτοκιμαντέρ ? βίντεο της Λέσχης Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ»

Η Λέσχη Ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ ? βίντεο με βάση το βιβλίο της Ηρώς Παπαμόσχου «Το Γεφύρι της Ανατολής» για το προσφυγικό ρεύμα των κατοίκων της Σάμου κατά την περίοδο του Β? Παγκοσμίου πολέμου. Για να το παρακολουθήσετε πατήστε εδώ.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Δείτε το Πρόγραμμα των Επαναληπτικών Εξετάσεων Ιουνίου 2017.  

Στιγμιότυπα από την Έκθεση Τεχνολογίας (Μάιος 2017)

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την Έκθεση Τεχνολογίας μαθητικών εργασιών, που διοργάνωσαν οι μαθητές της Α, Β και Γ τάξης του Γυμνασίου Καρλοβασίων, υπό την εποπτεία της καθηγήτριας τεχνολογίας κας. Κυριακίδη Φωτεινής. [ngg_images source=”galleries” container_ids=”43″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”1024″ gallery_height=”768″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]