Ιούνιος 2018 αρχείο

Ο θερινός μυθολογικός ουρανός – Ανακαλύπτοντας το ηλιοκεντρικό σύστημα

Ο θερινός μυθολογικός ουρανός

Προκριματικοί αγώνες πετοσφαίρισης Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων 2018

Συμμετοχή του Γυμνασίου Καρλοβασίων στο πρόγραμμα SETI@home

Προκειμένου να αξιοποιηθούν οι αδρανείς – κατά τα διαλείμματα- υπολογιστές του Γυμνασίου Καρλοβασίων, αποφασίσαμε να «δανείσουμε» την επεξεργαστική ισχύ των υπολογιστών στην υπηρεσία της επιστήμης. Συμμετείχαμε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017 – 2018 στο πρόγραμμα SETI@home που εποπτεύεται από το Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια. Είναι το πλέον ιστορικό (από το 1999) πρόγραμμα …

Συνέχεια ανάγνωσης

Παρουσίαση της Λέσχης Κώδικα του 2018

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το αρχείο της παρουσίασης της Λέσχης του Κώδικα για το 2018, στα πλαίσια της ημερίδας πολιτιστικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής ενότητας Καρλοβασίων στις 25/05/2018.

Λος Άντζελες Εμπιστευτικό

Στα πλαίσια του θερινού τριημέρου στον αύλειο χώρο της Χατζηγιαννείου βιβλιοθήκης τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 προβάλλεται στις 21:00 (με ελεύθερη είσοδο) από την κινηματογραφική λέσχη Ίριδα η αστυνομική ταινία «Λος Άντζελες Εμπιστευτικό».

«La Dolce Vita»

La Dolce Vita

Στα πλαίσια του θερινού τριημέρου στον αύλειο χώρο της Χατζηγιαννείου βιβλιοθήκης την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 προβάλλεται στις 21:00 (με ελεύθερη είσοδο) από την κινηματογραφική λέσχη Ίριδα η κλασσική Ιταλική ταινία του Φεντερίκο Φελίνι του 1960 «La Dolce Vita».

«Βαγόνι Δολοφόνων»

Βαγόνι Δολοφόνων (1965)

Στα πλαίσια του θερινού τριημέρου στον αύλειο χώρο της Χατζηγιαννείου βιβλιοθήκης το Σάββατο 23 Ιουνίου προβάλλεται στις 21:00 (με ελεύθερη είσοδο) από την κινηματογραφική λέσχη Ίριδα η Γαλλική αστυνομική ταινία του Κώστα Γαβρά του 1965 «Βαγόνι Δολοφόνων».

Goethe & Faust

Goethe

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να βρείτε εργασία της μαθήτριας Κλεοπάτρας Σκοπιανού για τον Goethe και τον Faust, στα πλαίσια του μαθήματος των Γερμανικών υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Γερμανικών κυρίας Παπαδημητρίου Αλεξίας.