Μήνυμα του European School Radio προς όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο διαγωνισμό «Κάν? το να ακουστεί»

 

Λογότυπος διαγωνισμού Κάν' το να ακουστεί(ακολουθεί αναδημοσιευμένο μήνυμα από την ιστοσελίδα του European School Radio)

Θέλατε να ακουστείτε και τα καταφέρατε!

Μιλήσατε για τo σχολικό εκφοβισμό, για τους κινδύνους απο τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το κάπνισμα, για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, για τη διαφορετικότητα και το ρατσισμό, για το σχολείο που θέλετε, για τον αθλητισμό, την αναγκαιότητα της σεξουαλικής αγωγής, για την πρόληψη από ασθένειες, για την τέχνη, για το περιβάλλον, για τη διατροφή και για πολλά ακόμα, αλλά μιλήσατε και για τα όνειρά σας. Μιλήσατε με τα δικά σας λόγια, με τραγούδια, με θεατρικό τρόπο, με χιούμορ και με ευαισθησία.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού «Κάν?το να ακουστεί» έχει πιάσει ήδη δουλειά για να βρει τα πιο όμορφα μηνύματά σας και να ακούσει την πιο δυνατή από τις φωνές σας. Η δουλειά της όμως δεν είναι και τόσο εύκολη. Γιατί οι συμμετοχές είναι απρόσμενα πολλές (192!) και γιατί είναι η μία πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.

Δεν μας πιστεύετε;

Ακούστε και μόνοι σας  !

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: