5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους: Οι ταινίες που διακρίθηκαν – 3η «Η Πρώτη Αγάπη» του σχολείου μας

Στο κανάλι στο YouTube του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους που συνδιοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, έχουν αναρτηθεί οι ταινίες που διακρίθηκαν.

Το Γυμνάσιο Καρλοβασίων συμμετείχε με δύο ταινίες: «Η Πρώτη Αγάπη» και «2 Λεπτά Ακόμη» εκ των οποίων βραβεύτηκε η πρώτη (3ο βραβείο στην κατηγορία Μυθοπλασίας) και (2ο βραβείο εξωφύλλου σε ισοβαθμία μαζί με τα εξώφυλλα των ταινιών «Πεινασμένα Ρολόγια» της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και «Ένα Παιδί Είμαι και Εγώ» του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Α? Αθήνας, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη αναλυτική δημοσίευση.

Αναλυτικά οι βραβευμένες ταινίες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην κατηγορία «Μυθοπλασία»:

1ο βραβείο, ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: «Κοίταξέ με»

2ο βραβείο, Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Κω: «Ηρώ»  

2ο βραβείο, 5ο ΓΕΛ Καβάλας: «Σκιές»

3ο βραβείο, Γυμνάσιο Καρλοβασίων: «Η Πρώτη Αγάπη»

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές – μαθητές και εκπαιδευτικούς (βλ. και τίτλους τέλους ταινιών).

Θα ακολουθήσει και άλλη ενημέρωση σε επόμενες δημοσιεύσεις, με αναρτήσεις και των δύο ταινιών του σχολείου στο κανάλι του Γυμνασίου Καρλοβασίων, που θα δημιουργηθεί στο αποθετήριο του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, για να προβάλλει και να αρχειοθετήσει τις πολύπλευρες πολιτιστικές δημιουργίες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου (ταινίες, θεατρικά και εκπομπές).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: