Έπαινοι συμμετοχής στο ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Κάντο Να Ακουστεί» και στιγμιότυπα από το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Λογότυπος φεστιβάλΗ ραδιοφωνική ομάδα του Γυμνασίου Καρλοβασίων δεν παρουσίασε μόνο ψυχαγωγικές μουσικές εκπομπές. Έλαβε μέρος και στο διαγωνισμό ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος «Κάντο Να Ακουστεί» με τα ακόλουθα δύο μηνύματα ευαισθητοποίησης:

  1. «Χαμόγελο του Παιδιού», με την Ευαγγελία – Μαγδαληνή Σκουδριάνου στο μικρόφωνο.
  2. «Αγάπη για τα ζώα είναι πολιτισμός», με τη Μαρία Αναγνώστου στο μικρόφωνο.

Ακολουθούν οι σχολικοί έπαινοι:

Οι ατομικοί έπαινοι και τα πιστοποιητικά συμμετοχής των μαθητών θα δοθούν στην τελική εκδήλωση του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας του Γυμνασίου Καρλοβασίων στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι πληροφορίες για το διαγωνισμό «Κάντο Να Ακουστεί» μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα http://2fest.europeanschoolradio.eu/ ενώ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και να δείτε βίντεο από τις παρουσιάσεις των σχολείων από την ακόλουθη YouTube playlist του φεστιβάλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: