8ο και τελευταίο επεισόδιο σχολικού έτους 2014 – 2015 της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Γυμνασίου Καρλοβασίων. Αφιέρωμα στην ηλεκτρονική μουσική & συνέντευξη με τον Dim Vach

gymKarlovSanSimeraStiMousiki-8-June-2-DimVachΌγδοο (8ο) και τελευταίο επεισόδιο της ενημερωτικής και ψυχαγωγικής εκπομπής της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Ψηφιακού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Καρλοβασίων «Σα σήμερα στη μουσική». Με αυτό το επεισόδιο (που είναι και η 15η ραδιοφωνική μας παραγωγή) κλείνει η πρώτη – πολύ γεμάτη και πετυχημένη – ραδιοφωνική χρονιά του σχολείου μας. Μπορείτε να ακούσετε και αυτό το επεισόδιο ακολουθώντας τον προηγούμενο σύνδεσμο, από το αποθετήριο εκπομπών του ΠΣΔ (ομάδα European School Radio) ή από το αποθετήριο ραδιοφωνικών εκπομπών του Γυμνασίου Καρλοβασίων.

Σε αυτό το επεισόδιο, που έπαιξε στον European School Radio την Τρίτη 30/6/2015, η Αγγέλα Μαρία πραγματοποίησε εν μέσω θέρους ένα αφιέρωμα σε χαλαρωτική ηλεκτρονική μουσική, για να σας δροσίσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, να σας χαλαρώσει ταξιδεύοντάς σε μαγευτικά ακρογιάλια. Φιλοξενούμενος της εκπομπής, συνέντευξη του οποίου συμπεριλαμβάνεται αλλά και οδηγός μας σε αυτό το ταξίδι, είναι ο καθηγητής μουσικής του σχολείου μας Δημήτρης Βαχαβιώλος, γνωστός στους χώρους της ηλεκτρονικής μουσικής ως Dim Vach. Καλό καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: