Πρόγραμμα σπουδών εξ? αποστάσεως «Code Yourself!»

code yourself!Ξεκίνησε ο 2ος κύκλος του ελεύθερου προγράμματος σπουδών εξ? αποστάσεως (MOOC) με θέμα το Scratch, που συνδιοργανώνουν τα πανεπιστήμια του Εδιμβούργου και το ORT της Ουρουγουάης.  Είναι ιδαίτερα σύντομο (5 εβδομάδες), απλό και κατάλληλο για εφήβους. Πέρα από μία εισαγωγή στον προγραμματισμό με  Scratch, μιας από τις απλούστερες γλώσσες προγραμματισμού, θα σας βοηθήσει να σκέπτεστε όπως ένας προγραμματιστής, μηχανικός λογισμικού ή επιστήμονας της πληροφορικής.

Αναλυτικό άρθρο για αυτό το πρόγραμμα σπουδών είχαμε δημοσιεύσει στον πρώτο κύκλο του προγράμματος στις 23 Μαρτίου 2015. Το παρόν πρόγραμμα έχει διάρκεια από τις 10 Αυγούστου 2015 ως τις 21 Σεπτεμβρίου 2015 και δέχεται δωρεάν εγγραφές ως τις 18 Αυγούστου 2015. Μην αμελείτε να διαβάσετε τις διορίες των εργασιών και των κουίζ αξιολόγησης προκειμένου να πάρετε πιστοποιητικό με την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: