Μαθητικό Φεστιβάλ Γυμνασίου Καρλοβασίων 2014

    Από Κυριακή 22/6/2014 – Τετάρτη 25/6/2014 θα πραγματοποιείται πολυθεματικό πολιτιστικό φεστιβάλ με θεατρικά δρώμενα και εκθέσεις από εργασίες μαθητών που μετείχαν σε πολιτιστικά προγράμματα του σχολικού έτους 2013 – 2014. Για περισσότερες ενημερώσεις της τελευταίας στιγμής ανατρέξτε στη σελίδα του δρώμενου στο Facebook “Μαθητικό Φεστιβάλ Γυμνασίου Καρλοβασίων“.

Αφίσα Μαθητικού Φεστιβάλ Γυμνασίου Καρλοβασίων

    Αναλυτικό πρόγραμμα

 1. ΚΥΡΙΑΚΗ 22/6/2014
  COMPUTER SCIENCE DAY
  18.30 – 19.40: Έκθεση Μαθητικών Εργασιών Πληροφορικής
  19.45 – 20.15: Εργαστήριο “Code Your Own Flappy Game”
  20.30 – 21.30: Εργαστήριο “Προσθήκη Άρθρων σε ιστοσελίδες βασισμένες σε WordPress”
  (εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων των εργαστηρίων δηλώστε συμμετοχή στο email του καθηγητή πληροφορικής του Γυμνασίου Καρλοβασίων Δρίτσα Δημήτριο – Αδαμάντιο στο ddrits [παπάκι] sch [τελεία] gr. Για το εργαστήριο “Code Your Own Flappy Game” θα δοθεί προτεραιότητα σε μαθητές, ενώ για το εργαστήριο εκπαιδευτικών για WordPress θα δοθεί προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Καρλοβασίων.) Υπεύθυνος: Δρίτσας Δημήτριος – Αδαμάντιος
 2. ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6/2014
  All the world’s a stage … (W.Shakespeare)
  21.00
  Η θεατρική ομάδα της Αγγλικής γλώσσας του Γυμνασίου Καρλοβασίων σας προσκαλεί σε μία παράσταση – παρουσίαση, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν τον έχει η γλώσσα ή τα σκηνικά, αλλά ο ρυθμός και η ομορφιά των νοημάτων.
  Μια παρέα παιδιών παίζουν ένα θεατρικό παιχνίδι, όταν ξαφνικά ακούγεται το όνομα του Shakespeare! Μα ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Shakespeare;
  Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ζαχαριάδου Αλεξάνδρα, Ζαχαριάδου Χρυσάνθη, Παλαβούζη Μαρία
 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 25/6/2014
  20:30

  – Απονομή πιστοποιητικών στους συμμετέχοντες μαθητές.
  – Απονομή βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν σε δράσεις φιλαναγνωσίας.
  – Δραματοποιημένη παρουσίαση του έργου “Ο μέτοικος και η συμμετρία” του Τεύκρου Μιχαηλίδη από τη θεατρική ομάδα της λέσχης.

  Υπεύθυνοι καθηγητές

  Βαρσαμή Παναγιώτα
  Δρίτσας Δημήτρης
  Παπαδόπουλος Χρήστος
  Ρόγα Ελένη
  Ροκοπάνος Νίκος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: