Ένστολα Επαγγέλματα – Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σάμου στο Βαθύ Σάμου, θα διεξαχθεί Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο:

Ένστολα Επαγγέλματα

ΣΣΕ Ορκωμοσία

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη από όλους τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν αξιωματικοί της 79 ΑΔΤΕ, της 114 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού Σταθμού Σάμου, του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου.
Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του Επαγγελματικού Προσανατολισμού μαθητών και γονέων τους και έχει ως στόχο τη πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις για τις παραγωγικές σχολές των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και για τις συνθήκες εργασίας των στελεχών των παραπάνω υπηρεσιών.

Τα εν λόγω επαγγέλματα παρουσιάζουν ειδικές συνθήκες εργασίας αλλά και οι απαιτήσεις των παραγωγικών σχολών είναι σημαντικά διαφορετικές σε σχέση με άλλες σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου κρίνουμε σημαντική τη σωστή ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους και προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Στο τέλος των ομιλιών οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στους ομιλητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: