Μαθητές του Γυμνασίου Καρλοβασίων ανάμεσα στους βραβευθέντες του διαγωνισμού Wikimedia CEE Spring 2018 – Βικιπαίδεια Άνοιξη ΚΑΕ 2018

CEE Wikipedia SpringΟ διαγωνισμός Wikimedia CEE Spring 2018 – Βικιπαίδεια Άνοιξη ΚΑΕ 2018 που διοργάνωσε για την Ελλάδα το Wikimedia Community User Group Greece ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αναλυτικό άρθρο σχετικά με τα στατιστικά του ελληνικού σκέλους του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στο σχετικό ιστολόγιο. Ανάμεσα στους βραβευθέντες για τη συνεισφορά τους με επεξεργασία και δημιουργία λημμάτων κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου επεξεργασιών που διήρκησε από 21 Μάρτη – 31 Μάη 2018, στην κατηγορία των καλύτερων νεοεισερχομένων χρηστών είναι και οι συμμετέχοντες μαθητές του Γυμνασίου Καρλοβασίων:

 

 

  • Κωστάκης Θεόκλητος,
  • Μακρόγλου Στάμος,
  • Μάνος Δημήτριος,
  • Μαργαρώνη Βασιλική,
  • Μεταφτσής Δημήτριος

και άλλοι μαθητές με ανώνυμες συνεισφορές υπό την εποπτεία του εκπαιδευτικού Πληροφορικής Δρίτσα Δημητρίου – Αδαμαντίου. Σε αναγνώριση της διάκρισής τους το Γυμνάσιο Καρλοβασίων τιμήθηκε με μια δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ από το βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ για την αγορά βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη. Έτσι, οι μαθητές μας διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στον εμπλουτισμό και την υποστήριξή της. Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό με τη συνδρομή των φιλολόγων του σχολείου Δρόσου Χριστίνας, Σαζακλίδου Ιφιγένειας και των υπευθύνων της σχολικής βιβλιοθήκης: Βαρσαμή Παναγιώτας και Παπαδόπουλου Χρήστου επέλεξαν τα ακόλουθα βιβλία:

που παραδόθηκαν στο σχολείο τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, από όπου και οι ακόλουθες φωτογραφίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: