Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Υλικού

Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Υλικού

Αποθετήριο φύλλων εργασίας Πληροφορικής Α

Πρότυπο Παρουσίασης Εργασίας Πατήστε για να το κατεβάσετε εδώ. Αποθετήριο φύλλων εργασίας Πληροφορικής Α τάξης Τα φύλλα εργασίας της Πληροφορικής Α Γυμνασίου διατίθενται από το δημιουργό Δημήτριος – Αδαμάντιος Δρίτσας με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές .  

Αποθετήριο φύλλων εργασίας Πληροφορικής Β

Πρότυπο Παρουσίασης Εργασίας Πατήστε για να το κατεβάσετε εδώ. Αποθετήριο φύλλων εργασίας Πληροφορικής Β τάξης Τα φύλλα εργασίας της Πληροφορικής Β Γυμνασίου διατίθενται από το δημιουργό Δημήτριος – Αδαμάντιος Δρίτσας με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές .

Αποθετήριο φύλλων εργασίας Πληροφορικής Γ

Από το παρόν αποθετήριο μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωμένο εκπαιδευτικό υλικό για την πληροφορική Γ Γυμνασίου, τόσο σχετικό με το λογισμικό Scratch όσο και σχετικά με το λογισμικό Microworlds Pro που χρησιμοποιούνταν ταυτόχρονα. Πρότυπο Παρουσίασης Εργασίας Πατήστε για να το κατεβάσετε εδώ. Φύλλα Εργασίας Scratch Φύλλα Εργασίας Microworlds Pro Επεξηγηματικά video Microworlds Pro Ακολουθούν βίντεο στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.